2013/01/13

Іменини, день Ангела Марини

Марина - іменини
Марина - іменини, день Ангела відзначають двічі на рік - 13 березня (28 лютого за старим стилем) та 30 липня (17 липня за старим стилем). Чому Вас назвали Марина, а не інакше? Це Ваша доля? Чи може впливати ім'я на заповітну долю людини? Філософи, психологи, астрологи стверджують, що так - це доля. «Ім'я кожної людини - це головна складова його особистості, може, навіть частина його душі», - писав Зигмунд Фрейд. Імена людей, як правило, не вигадують, а обирають з вже існуючих та сформованих, відповідно до традицій того чи іншого народу. Назва справді пов'язує людину з минулим та дає їй великий шлях у майбутнє.
Ім'я Марина має походження від старовинного імені Марин, що в перекладі з латинської означає морський. Характер Марини непостійний, мінливий, подвійний, як море. Маринка завжди виділяється серед остальних своєю привабливістю та загадковістю. Марина володіє справжнім таємним магнетизмом та шармом, що сильно притягує чоловіків. Очі Марини - це справжнє та головне джерело краси, навіть у похилому віці її очі живі і молоді. Щира душа Марини відкрита для друзів і справжня темрява для недоброзичливців, її дух сильний і вона впевнено прямує до своєї мети. Марина має сильно розвинену інтуїцію, що допомагає уникати багатьох небезпек у житті. Завдяки своєму гнучкому розуму і красивому інтелекту, Марина здатна відкрити для себе життя щоразу по-іншому.
Ім'я Марина зберігає в собі безлічі доль та різних історій. Перша відома жінка з ім'ям Марина - це Марина Македонська, яка проживала у місті Берії (Мала Азія) V століття та зарахована до лику святих. День Ангела святої Марини Берійської відзначають 13 березня (старий стиль 28 лютого). У цей день Марини відзначають іменини день ангела.
Також іменини Марини відзначають 30 липня (старий стиль 17 липня) день ангела Великомучениці Марини Антіохійської (за католицьким каноном - Маргарити), що жила в Антіохії (сьогодні Туреччина) IV століття. 
Ці дві святі жінки з ім'ям Марина стали покровительками та ангелами-охоронцями всіх Маринок, що живуть на землі. Історія Марини Берійської та Марини Антіохійської.

Блог Марини Гузинець - вся інформація на сайті на правах авторських прав (будь-яка копія тільки з обов'язковим посиланням на сайт MarinaGuzinec).

Немає коментарів:

Дописати коментар