2013/01/13

Що означає ім'я Марина

Marina Guzinec
Марина Гузинець ім'я

Марина - що означає це ім'я? Марина (від лат. marinus - морський) - жіноче ім'я, похідне від латинського прикметника marinus (морський). В грецькій мові Марині відповідає ім'я Пелагія. Свята покровителька імені Марина - Берійська діва і великомучениця Марина, яка вірила в Христа і присвятила своє життя молитвам за пробачення грішних людей.
Яке значення ім'я Марина має для характеру дівчини? У Марин характер вразливий і гордий, але вони не здатні дуже довго злитися. Марина в житті не втручається в сторонні справи, а також їй не подобаються різноманітні плітки й інтриги, а думає про проблеми свої. В Марині є присутність завзятості в роботі, вона буває суворою з підлеглими. Маринку дуже тяжко змусити поміняти думку про людину.
Марина - це людина яка знає собі ціну, але якщо вона щей красива, то ця самооцінка буває завищеною. Маринка має здатність підкорити свій емоційний стан розуму, а тому усі вчинки робить обдумано, приймаючи рішення, які ретельно обмірковує. Незворушна та спокійна Марина завжди знайде вихід із скрутного становища, завжди допоможе тому, хто потребує її підтримки і допомоги. Ім'я Марина навіває чистотою, невинністю і довгожданою строгістю, завжди знаючи чого хоче і як цього добитися.
Маленька дівчинка Маринка не буде сидіти коло маминої спідниці. Марина з малого дитинства прагне до самостійності, їй неодмінно потрібно до всього доторкнутися, все спробувати своїми руками. Але Марина ніколи не буде лежебокою та ледаркою. Щоб маленькій Маринці не доручили, вона завжди виконає навіть із великим задоволенням. З дитинства Марина тримає своє слово, якщо щось пообіцяє, то виконає це.
Марина розумна, смілива, з сильно розвиненим відчуттям гідності; зіткнувшись із зрадою улюбленої людини, не примириться, навіть якщо розлучення може загрожувати крахом всього її життя. При настільки складному характерному поєднанні обачності та гордості Марина все ж не є скупа.
Марина з раннього дитинства стає об'єктом обожнювання і з віком стає ще більш чарівною, а чоловіки стають беззахисними перед її таємними чарами. Маринка шукає в шлюбі матеріально забезпеченого життя і сімейного спокою. Ідеальним чоловіком для Марини є той, хто зможе постійно приділяти їй багато уваги, робити компліменти, захоплюватися нею, дарувати квіти і подарунки. Якщо таких знаків уваги буде не достатньо або взагалі відсутніми у житті Марини, то з'явиться велика імовірність напруженості у шлюбних відносинах. Марина не простить зраду чоловіка, та буде готова йти навіть на кардинальний та повний розрив шлюбу. В сім'ї Марина буде ідеальною та люблячою матір'ю, а також турботливою бабусею.
На кухні Маринка здатна демонструвати чудеса та вишуканість кулінарного мистецтва і вразить будь-яких гостей шиком приготовлених страв.
В житті Марини в основному вибирають професію лікаря, медсестри, інженера, актора, перукаря. 
Планета-заступник: Венера; 
Риси характеру: енергійність, упевненість, активність; 
Колір імені: червоний, жовтий, сталевий; 
Кольори на щастя: чорний, темно-синій; 
Святі заступники імені: Марина Бирійська (іменини 13 березня), Марина Антиохійська (іменини 30 липня); 
Камінь-талісман: Благородний чорний опал.
Марина - що означає ім'я Wikipedia .

Блог Марини Гузинець - вся інформація на сайті на правах авторських прав (будь-яка копія тільки з обов'язковим посиланням на сайт MarinaGuzinec).

Немає коментарів:

Дописати коментар